Massage & cupping

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage er en effektiv dybdegående massage med fokus på at skabe flow i blodcirkulationen, samt fjerne muskelspændinger og affaldsstoffer, som ligger dybt forankret i muskulaturen. 

Dybe muskelspændinger og stramhed i muskulaturen kan skabe ubalance i din krop og i dit bevægemønster, hvilket kan give problematikker i andre dele af kroppen. Fysiurgisk massage hjælper med at skabe bedre balance i din muskulatur, stimulerer dit kredsløb, fjerne affaldsstoffer og forebygge, at du opbygger andre problematikker i kroppen pga. ubalancen i muskulaturen.

Jeg kombinerer oftest mine behandlinger med mange effektive teknikker fra klassisk fysiurgisk massage, triggerpunktsmassage samt cupping. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.

30 min. koster 400,- BOOK HER

60 min. koster 750,-  BOOK HER

 

CUPPING

Cupping er en gammel behandlingsform, som har været udbredt i Asien og Mellemøsten i flere tusinde år – ligesom akupunktur og zoneterapi. Cupping renser vores bindevæv for affaldsstoffer. Massagebehandling med cupping vinder mere og mere frem i den vestlige verden, som behandlingsform.

Ved bindevævsmassage udrenses kroppen for gamle og fastsiddende affaldsstoffer og ophobet væske i bindevævet og bindevævet genvinder sin mere glatte og elastiske form. Bindevævet fungerer som depotplads for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis, og ophobningerne giver ændringer af hudens udseende og konsistens, figuren og evt. vægten.

Jeg laver et mix af en traditionel stationær behandling kombineret med den dynamiske glidende cupping, som er de mest udbredte metoder.

Har man fået stationær cupping vil mærkerne være runde og meget mørke. Afhængigt af hvor god din krop er til at restituere, vil der gå 2-10 dage inden mærkerne forsvinder og kan føles ømme. Cuppen sættes på smerteudspringet og sidder fra 5 til 15 minutter.

Cupping er ydermere også en effektiv behandlingsform ved bekæmpelse af cellulitis.

30 min. koster 400,- BOOK HER

60 min. koster 750,-  BOOK HER